Hvordan lære engelsk raskt?
How to learn English fast?

Hvordan lære engelsk raskt?

Jeg spurte meg selv dette spørsmålet for to år siden (i en alder av 32 år).

Etter å ha startet aktivt å lære et nytt språk fra bunnen av, kom jeg over tre hovedproblemer:

1. Bedre ordforråd og lagring av ord som er vanskelig å huske

2. Manglende tid til å studere fremmedspråk

3. Hvordan finne morsmål for språkøvelse

For å oppnå et bedre resultat måtte jeg, som kanskje alle andre som studerte fremmed språk, løse disse problemene.

I begynnelsen begynte jeg å bruke den vanligste måten å utvide ordforrådet mitt ved å bruke flash-kort, hvor jeg på den ene siden skrev ordet på engelsk, og på den andre siden oversettelsen. Etter bare et par måneder hadde jeg samlet flere hundre flash-kort, som var svært ubeleilig å bære rundt. Etter at jeg bestemte meg for å bruke en mobilapplikasjon av bekvemmelighet, men etter å ha undersøkt produktene som var tilgjengelige på den tiden i markedet, kunne jeg ikke finne et søknad som var enkelt og praktisk for meg.

Heldigvis hadde jeg erfaring med å utvikle programvare og jeg ønsket å bygge et effektivt verktøy for personlig bruk. Å være en fan av Android-operativsystemet, begynte jeg uavhengig av å utvikle den første versjonen av LingoCard for min smarttelefon, og i løpet av et par måneder var det første programmet med språkkort og en database (ett kortkort) klar. Senere hadde jeg lyst til å lage kort som hadde uttalelser av ord og evnen til å lage databaser med de mest brukte ordene. Jeg begynte å diskutere implementeringsalternativer med kjente profesjonelle utviklere. Gutta likte ideen min, som et resultat av hvilke entusiaster begynte å bli med i prosjektet. Etter å ha implementert disse nye ideene, bestemte vi oss for å ikke stoppe der og utviklet flere flere unike verktøy for to operativsystemer: Android og iOS. Vi har vært vert for vår app på Google Play og Apple Store gratis.

Hvordan lære engelsk raskt

I løpet av flere måneder begynte titusenvis av mennesker over hele verden å bruke vår app, og vi har mottatt mange takbokstaver, indikasjoner på feil, samt ideer for å forbedre produktet vi er takknemlige for. Som et resultat har vi samlet opp nok oppgaver og nye ideer for utvikling å okkupere oss i noen år i det minste.

Når du fordyper deg i språkmiljøet, kommer du til å forstå hvor viktig det er å kunne bygge setninger raskt. Det er evnen til å forstå setninger og grunnleggende setninger som gjør talen din akseptabel for samtale og rask oversettelse. Derfor bestemte vi oss for å lage kort som inneholder setninger, setninger og idiomer. For øyeblikket finner du hundretusenvis av slike språkkort som inneholder nyttige setninger og setninger i vår søknad.

Vi jobbet med problemet med mangel på studietid, og bestemte oss for å skape en unik lydspiller som vil stemme enhver tekst og eventuelle kort som er opprettet i en bestemt rekkefølge, mens alternerende mellom utenlandske ord og deres oversettelse. Som et resultat kan engelsk læres på en måte som ligner på å lytte til musikk hvor som helst og når som helst. For øyeblikket er dette verktøyet utstyrt med evnen til å lytte til ca. 40-50 fremmedspråk, avhengig av hvilken enhet og plattform som brukes. Jeg antar at noen gang i nær fremtid vil spilleren kunne jobbe med alle kjente språk.

For å løse problemet med å lokalisere innfødte høyttalere for samtalepraksis, er vi forpliktet til å skape et sosialt nettverk og utvikle spesielle algoritmer for dette nettverket for å koble hver bruker med en personlig innfødt eller eksperthøyttaler.

Som et resultat av integrasjonen av alle våre læringsverktøy i ett kompleks, vil vi skape en internasjonal pedagogisk plattform for å studere et fremmed språk ved hjelp av folk av hvilken som helst nasjonalitet.